U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afbeeldingen

 Een weekend arrangement of weekje weg!

 Weekend of weekje weg op maat!

 
Voor de liefhebbers van de natuur is er keuze genoeg, De rivier en het bossen in de onmiddellijke omgeving bieden een uitermate grote keuze.

 Wandelingenfauna en flora (wild, …), foto's, afvaart van de lesse, vissenmountainbike of fietsen op de raveladventure, tennis, golfenparapente, spelio of paardrijden…er is keuze te over in functie van ieders temperament.

Ook voor kinderen is er meer dan voldoende aanbod zoals speelparken & openluchtzwembaden... Ook het speelplein, voetbal/basketterrein + ligweide aan de oever van Lesse is vlakbij.

Maar de streek staat ook bekend om zijn cultuur en gastronomie: van Brasserie la Lesse tot Celles het mooiste dorpje van Walonië, van Malagne, het archeopark van Rochefort tot de grotten en het wildpark van het domein van Han…, in de valei van kastelen en burchten kan u uw fantasie de vrije loop laten om weg te dromen naar ons rijk en koninklijk verleden.

Wat betreft de restaurants, die zijn er om te ontdekken. Proef zeker ook onze artisanale streekproducten of laat u verleiden er zelf eens mee te koken, niets zo zalig als te genieten van een lekker stukje wild vlees samen met een heerlijke Waalse Trapist ...

Vergeet ook niet te kijken naar de verschillende en bijzonder leuke evenementen...